Cautare

30189 de rezultate pentru "bagoli ana stefan cel mare" (5.06 secunde)
Agentia Nationala pentru Resurse Minerale a aprobat programul de lucrari pe anul 2011 in baza caruia Sterling are obligatia de a executa anumite activitati offshore care cuprind forajul a 2 sonde offshore, achizitia a 1050 km profile seismice 2D si efectuarea de investigatii si studii in vederea trecerii la dezvoltarea Descoperirilor Ana si Doina.
Motiunea a fost sustinuta, prin vot, de un numar mai mic decat cel al semnatarilor parlamentari, atat social-democratii, cat si PRM-istii absentand masiv de la sedinta.
Presedintele PDL Neamt, Gheorghe Stefan, spune ca nu s-a decis inca ce candidat va avea partidul pentru locul de deputat ramas liber dupa decesul lui Surdu. ... Vom lua o decizie impreuna cu conducerea centrala", ne-a declarat Gheorghe Stefan, liderul PDL Neamt.
Reprezentantii Sindicatului Crescatorilor de Taurine din Romania au semnat un protocol prin care se stabileste un pret de referinta la lapte pe baza caruia fermierii vor vinde lapte cu 1,3 lei pe litru, a declarat presedintele sindicatului Agrostar, Stefan Nicolae.
Astfel, Ana Abrudan - referent superior in cadrul DGFP Bihor a declarat pe propria raspundere, la data de 24 mai 2008, ca a incasat un venit din salarii in suma totala, pe 2007, de 27.460 de lei, adica un venit lunar de 2.288 de lei (22,88 milioane de lei vechi);
Inseamna sa putem trece peste faptul brut al numarului de razboaie purtate de Stefan cel Mare si al bisericilor construite de domnitorul moldovean si sa incercam sa plasam aceste fapte in contexte care ne permit sa emitem judecati privind valoarea.
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. ... Vor fi eliminate noxele, iar tranzitarea dintr-un drum national in altul se va face la o viteza mult mai mare.
Sambata, 21 ianuarie 2017, la orele 17.00, la SALA MARE a PALATULUI NATIONAL al COPIILOR (Bulevardul Tineretului nr. ... Regia primului spectacol - eveniment al STAGIUNII 2017 inspirat de piesa lui Vasile Alecsandri este semnata de DAN TUDOR, coregrafia de STEFAN SOARE, iar scenografia de VIORICA PETROVICI.
Cred ca pe Lelia am rugat-o sa o sune pe Ana Maria Tinu si sa-i dea vestea, eu nefiind in stare sa fac acest lucru. ... De la inceput, Ana Maria ne-a spus ca doreste sa mentina echipa de conducere in integralitatea ei.
Documentul, sustinut de personalitati de seama ale sportului din tara noastra, precum Nadia Comaneci, Ivan Patzaichin, Cristian Gatu, Ion Tiriac, Ilie Nastase, Ana Pascu, Sandra Izbasa, Doina Melinte, Corneliu Ion, Dan Grecu si altii, dar si de sportivi in activitate, precum Ana-Maria Popescu (ex-Branza) si Larisa Iordache, porneste de la locul modest ocupat de Romania la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro si sustine necesitatea lansarii unui program national de implicare a tineretului in sportul de masa si de performanta.
Din distributie fac parte toti artistii teatrului Tanase in frunte cu ALEXANDRU ARSINEL, VASILE MURARU si VALENTINA FATU, ALEXANDRU LULESCU, ADRIAN ENACHE, LILIANA MOCANU, ANA MARIA DONOSA, NAE ALEXANDRU, CRISTIAN SIMION, ALIN GHEORGHISAN, BIANCA SÂRBU ROMANESCU, MIRELA VAIDA, DANIELA TANASE, RADU GHENCEA, MIRUNA BIRAU, OANA GHIOCA, DIANA RADU, MONALISA BASARAB, RALUCA GUSLICOV, ALEXANDRA PENCIU, ROBERT EMANUEL.
Din distributie fac parte toti artistii teatrului Tanase in frunte cu ALEXANDRU ARSINEL, VASILE MURARU si VALENTINA FATU, ALEXANDRU LULESCU, ADRIAN ENACHE, LILIANA MOCANU, ANA MARIA DONOSA, NAE ALEXANDRU, CRISTIAN SIMION, ALIN GHEORGHISAN, BIANCA SÂRBU ROMANESCU, MIRELA VAIDA, DANIELA TANASE, RADU GHENCEA, MIRUNA BIRAU, OANA GHIOCA, DIANA RADU, MONALISA BASARAB, RALUCA GUSLICOV, ALEXANDRA PENCIU, ROBERT EMANUEL.
Centrul de Informatii Externe) conducerii statului roman, se mentiona faptul ca Administratia SUA a comunicat aliatilor din NATO ca avand in vedere ca evenimentele din Europa de Est se desfasoara cu rapiditate este necesara o coordonare si mai stransa intre statele membre ale Aliantei Nord-Atlantice pentru controlarea situatiei si accelerarea cursului favorabil intereselor Occidentului astfel incat trebuie sa se asigure o redistribuire a rolurilor statelor occidentale si o mai mare implicare a lor in actiunile de influentare a evolutiilor din diferite tari socialiste.
Liderul PNL, deputatul Stefan Alexandru Baisanu, a enumerat trei dintre cele mai importante argumente prin care militeaza ca Suceava sa nu formeze aceeasi regiune cu Iasul.
Presedintele sindicatului Agrostrar, Stefan Nicolae, a declarat ca intalnirea cu ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, a fost anulata, astfel incat sindicalistii vor picheta sediul ministerului saptamana viitoare.
Cei doi predau la Colegiul Tehnic Stefan Banulescu din Calarasi, la sectia arte plastice.
Stefan de 42 de ani din Bucuresti. ... Stefan, care de la aceeasi unitate sanitara a fost indrumat la domiciliu. ... Stefan cel Mare dinspre Calea Floreasca catre bd.
Discurs sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD, la evenimentul TSD Satu Mare - 14.05.2014 Transcriere Multumesc mult de tot! ... Daca m-ati intreba ce mi-as dori cel mai mult si cel mai mult, ar fi sa fiu din nou presedinte la TSD!
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Sau cel putin asta au vrut sa faca.
google-analytics.com